Шансът не се появява просто така. Ние го предизвикваме. И в момента, в който истински го почувстваме, всичко се променя. Сърцето ни започва да бие ускорено. Усмивка се прокрадва по лицето, а краката ни започват да танцуват, като че ли всеки момент ще се отлепят от земята.

Снимка: CHANEL; кампания 2015

Всички сме изпитвали това усещане поне веднъж в живота си, нали? Тогава, когато шансът ни връхлита и ние знаем, че той ще трае само миг. Знаем, че не трябва да го изпускаме, защото може да промени целия ни живот… А какво ли ще е, ако той постоянно витае около нас?

Снимка: CHANEL; кампания 2015

Грабни своя шанс и не го пускай – винаги се сещам за това послание, когато вдъхна едно от уханията CHANCE на CHANEL. Ухания, създадени за жените, които носят младежки дух, за жените, които вярват, че животът винаги предоставя шансове, но и знаят, че от тях самите зависи да ги уловят и използват. Или както Госпожица Шанел често е казвала – шансът идва само при онези, които знаят как да го оценят… Но тя е казала и друго – ако шансът не дойде при вас, трябва да го потърсите сами!

Снимка: CHANEL; кампания 2015

Е, хубавото е, че през 2015-та ШАНСОВЕТЕ, с които ни изкушава CHANEL, се обогатиха с още един цветно-пикантен аромат  – CHANCE EAU VIVE. За лято 2016 пък серията се допълва с EDT 150 мл спрей и парфюм за коса под формата на компактен спрей от 35 мл.

CHANCE EAU VIVE hair mist / Снимка: CHANEL

Аз лично съм влюбена в аромата за коса, който предоставя различен и много обаятелен начин да допълниш лятната си визия. Спреят ме спечели с познатото ухание на CHANCE EAU VIVE, което съчетава нотки на грейпфрут, червен портокал с акценти на жасмин, бял мускус, ветивер и кедър-ирисови акорди. В допълнение към тази енергизираща бленда продуктът за коса съдържа и специални силикони, които защитават косъма и го предпазват от изсушаване.

IMG_20100101_045747
Снимка: личен архив

За този сезон комбинирам двата варианта на CHANCE EAU VIVE – за коса и Eau De Toilette, и резултатът е повече от впечатляващ. Обожавам усещането за нежен облак от благоухание, който ме обгръща, обожавам усещането за свежест, обожавам този прилив на радост… И колкото и тривиално да звучи, единственото, което бих ви казала в допълнение, е – обожавайте го и вие! ;)


Автор: Никол Дякова / Материалът не изготвен с любезното съдействие на Нотос България

NikolDyakovaВлюбих се в света на красотата още в годините, когато бях козметичен редактор на списание ROUGE. Тогава разбрах, че в този свят „живее“ осмото изкуство и привилегията да се докоснат до него се дава на малцина. Зад един козметичен продукт стои преди всичко талантът и вдъхновението на неговите създатели. Парфюмите, гримът, дори продуктите грижа за лицето разказват истории и носят послания. Моята задача е да ви ги разкажа.

Коментирай

Коментара