Октомври е. Есента се е пропила така дълбоко в ежедневието ми, че от топлите летни спомени са останали само красивите копнежи по следващото лято…

Знаете ли, аз обичам есента. Тя е пъстра, някак приказна и всеки слънчев лъч, който ми подарява, ми е някак по-скъп. Защото може да е последен. Но истината е, че я харесвам много повече, когато ми ухае на NARCISO. За мен така ухае отминалото лято.

IMG_4676-1024x683

Срещнах се с NARCISO EDT през юни и това бе любов от първо вдишване. Интересен аромат – летен, но не тривиално летен. И въпреки че с удоволствие го носех и в най-горещите дни, за мен този аромат ухае на топла лятна нощ. Може би затова не можах да се разделя с опияняващия  му полъх и през есента.

Влюбих се в този аромат, сърцето на който пулсира с нотки на завладяващата българска роза. Те са допълнени от акценти на любимия ми бял божур, за да придадат усещането за нежна женственост, така характерно за марката.

Мисля си обаче, че именно мускуса, който е подписът на Narciso Rodriguez, превръща NARCISO EDT в класика, достойна и за есента.

Дълбокият и чувствен аромат на тази нотка е допълнен от дървесни акорди  на черен и бял кедър и от най-елегантния ветивер – ухание, за което мога да кажа, че придава доза изтънченост и класа към излъчването на една дама.

997053_10203462300951896_7663840472295511706_n

С други думи за мен NARCISO е като сън за отишла  си лятна нощ. Един красив ароматен спомен, който ме връща в онези топли и безгрижни мигове от отминалото лято и с който обожавам да се „сгрявам“ в прохладните дни на есента.


Автор: Никол Дякова

393213_3393299884985_1119709728_nВлюбих се безнадеждно и завинаги в света на красотата още в годините, когато бях козметичен редактор на списание ROUGE. Тогава разбрах, че в този свят „живее“ осмото изкуство и привилегията да се докоснат до него се дава на малцина. Зад един козметичен продукт стои преди всичко талантът и вдъхновението на неговите създатели. Парфюмите, гримът, дори продуктите грижа за лицето разказват истории и носят послания. Моята задача е да ви запозная с тях.

Коментирай

Коментара