#YOU KNOW ME AND YOU DON’T

Цветен, свеж, енергичен, динамичен, излъчващ семплост и лекота… Това е новият подпис на N°5. Запознайте се с N°5 L’EAU!

Сега класиката, с която CHANEL покорява дамите още от 1921 г., пристига в най-свежата си интерпретация, за да се превърне в аромата на новото поколение жени. Жените, които не спират да се променят. Те са…

…стилни…

compo_01

…амбициозни…

compo_02

…енергични…

compo_03

…авантюристични…

compo_04

…магнетични…

compo_05

…целеустремени…

compo_06


Промяната е тяхната същност и N°5 L’EAU олицетворява тази промяна.

pa2016_01_0009


ЗА АРОМАТНАТА ПИРАМИДА НА УХАНИЕТО

N°5 се променя, но стилът остава.

„Чрез L’EAU, аз разширих границите на N°5 колкото може по-далече…“  – Оливие Полж, Парфюмерист на CHANEL

n5leau_2016_pr_07

N°5 L’EAU стартира с цитрусови връхни нотки на лимон, мандарина и портокал. Сърцето на аромата пулсира с класическите за CHANEL акорди на роза и жасмин, които са освежени от нова плодова иланг-иланг нотка. Финалът покорява сетивата с акорди на кедър и бял мускус.


ЗА ВИЗИЯТА НА N°5 L’EAU

pa2016_01_0007

Семплата бутилка на N°5, превърнала се в истинска легенда, е претворена в нов спрей вариант. Допълнена от стилна капачка, във формата на смарагд, и изпълнена с прозрачния N°5 L’EAU, тя е израз на семплостта и същността на CHANEL.


Автор: Никол Дякова / Материалът е изготвен с любезното съдействие на Нотос България

NikolDyakovaВлюбих се в света на красотата още в годините, когато бях козметичен редактор на списание ROUGE. Тогава разбрах, че в този свят „живее“ осмото изкуство и привилегията да се докоснат до него се дава на малцина. Зад един козметичен продукт стои преди всичко талантът и вдъхновението на неговите създатели. Парфюмите, гримът, дори продуктите грижа за лицето разказват истории и носят послания. Моята задача е да ви ги разкажа.

Коментирай

Коментара