7 правила от Закона за привличането, които са важни, за да се изпълнят желанията ви

„Искай и ще ти се даде. Търси и ще намериш. Почукай и ще ти се отвори“  – „Библия“


Има как, повярвайте – има как да сбъднете мечтите и най-съкровените си желания. Но трябва да сте наясно с пътя към тяхното осъществяване. Той включва няколко стъпки, които се излагат под една или друга форма на почти всеки семинар, посветен на успеха. Тези стъпки се обединяват от една основна идея – човек трябва да формулира ясно и точно какво иска. Защото как може да стигнеш до целта си, ако не знаеш накъде си тръгнал?

pinterest.com
pinterest.com

1. Желанието трябва да бъде записано

На всяка цена запишете желанието си – старателно и с красив почерк. Лесно е да се каже, но е трудно да се направи. Колко просто изглежда да формулирате желанието си. А когато седнете пред белия лист, разбирате, че това е едно от най-трудните задания, които сте изпълнявали.

Мислите, че желанието „искам да имам свой дом“ е правилно? Не! Проблемът е, че такова желание не може да бъде изпълнено, без да има и други уточнения кога и как искате да се случи това…

 2. Посочете време за изпълнение на желанието

Например: „През лятото на 2015 година ще имам голяма красива къща“. Не бива да формулирате мисълта си така: „Аз ще купя къща“. Това е погрешно. Заявката ви може да бъде изпълнена, но неизвестно кога.

3. Формулировките трябва да са в сегашно време

Вместо „Ще си купя къща“ трябва да напишете „В процес съм на придобиване на къща“. Представете си, че вече сте собственик.

4. Думичката НЕ и отрицанията изобщо са забранени 

Друга често срещана грешка е заявлението „Аз не искам да съм беден“. Според твърденията в книгата „Тайната“ на

pinterest.com
pinterest.com

Ронда Бърн и последвалите ги тълкования за закона за привличането, Вселената не приема частицата НЕ и други отрицателни думи с тази представка. Вие казвате: „Не искам да съм беден“, а нагоре се чува „Искам да бъда беден“ и желанието се изпълнява в този вид.

Притегляме като магнити това, което излъчваме като мисли. Правилната формулировка е „Искам да съм богат и аз съм в процес на забогатяване“.

5. Пишeте подробно, емоционално и от душа

Ако искате нов дом – опишете го подробно, като почнете от предверието – разположение, брой на стаите, балкони, прозорци, обзавеждане, таван, капандури – всичко. Представете си възторга ви, когато гледате новия си дом. Опишете това, което чувствате на хартия. Много е важно вашето желание да не причинява вреда на друго човешко същество.

6. Записаното желание завършете с молитва

След като сте записали желанието си, смирено помолете за съдействие в изпълнението му Висшата сила. Ако вярвате в Бог – молете се. Ако сте атеист или агностик, измислете си свободна молитвена фраза без адресат. Например: „Нека моят дом се напълни с радост и щастие“ и „Нека моите деца и внуци да продължат в тази къща рода си и да изпълнят живота си и моя живот с любов“.

pinterest.com
pinterest.com

Добре е в молитвата да е включена фразата „и нещо повече“. Защото е възможно да не се сещате за някакво свое желание, а Вселената да има предвид „нещо повече“ за вас от това, за което я молите. Не трябва да я ограничавате в стремежа й да ви помогне.

После изпращате символично желанието си към Вселената и забравяте за него. Почти. Ако преживявате ще се изпълни ли или не и ви сполетят натрапчиви мисли по този въпрос, това само ще попречи на изпълнението на заявката.

7. Никога не зацикляйте върху желанието си

Пуснете мечтата си, но действайте. Не мислете, че всичко ще е ок, ако сте написали на лист желанието и сте го сгънали смотано в някое скришно място. Не нарушавайте хармонията на Вселената, потъпквайки всичко и всички по пътя към целта си в името на нейното достигане. Не се зацикляйте върху нея.

Коментирай

Коментара